top of page

Rebelancing Willemijn Visser 't Hooft Lichaamsbewustzijn Praktijk 

Foto website 2022.png

Als afgestudeerd bestuurskundige begon ik mijn werkzame leven in verschillende functies op het gebied van HR. Met veel plezier heb ik daar gewerkt, maar ik miste de diepgang in het contact met klanten. Dat was voor mij onbevredigend.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in hoe mensen bewegen en wat hen beweegt. Hoe loop je, en hoe loopt het leven. Iedereen was altijd welkom met problemen en knopen. En ik luisterde met open oren en een open geest en vroeg graag door. In de opleiding Rebalancing die ik ben gaan doen, viel alles op zijn plek. Hier vond ik precies de goede combi van diepgang en speelsheid, lichaam en geest, yoga en pret, mediteren en dansen. 

Met veel plezier werk ik nu in mijn eigen praktijk in alle ernst maar ook lichtvoetig. (Bij diepgang hoort wat mij betreft ook altijd een vleugje humor.) Ik geef rust en veilige ruimte om te zijn met wat zich op het moment aandient. Ik spiegel en vraag en reflecteer in vrijheid en zonder oordeel. En ik word er gelukkig van om mensen met Rebalancing steeds dichter bij zichzelf te brengen.

Willemijn

Foto website 2022.png
bottom of page