top of page

Rebelancing Willemijn Visser 't Hooft Lichaamsbewustzijn Praktijk 

Waarom?

 

Je lichaam is het liefdevolle huis waarin je woont. Dat vergeten we vaak, maar dat is heel belangrijk in je leven. En of je nu een makkelijk lichaam hebt, of juist helemaal niet, het past helemaal bij jou en vertelt je ieder moment precies wat jij nodig hebt. Het is oneindig wijs. Ik vind het steeds weer een wonder wat er gebeurt als je goed voelt wat er aan de hand is in je lijf, als je daar vervolgens naar luistert, (en dan vooral niet met je hoofd protesteert): dan smelt je pijn en je ongemak ‘als vanzelf’. Dan gaat je energie weer stromen en kom je bij je eigen vitaliteit. Bovendien kan die pijn je ook nog vertellen waarom je het hebt weggestopt, en hoe het je heeft gediend. Dat is een heel intelligente stem, boordevol belangrijke informatie. En wat zo bijzonder is: waar je ook bent, die schatkist draag je altijd en overal met je mee. Je hoeft alleen maar te luisteren en te kijken wat je onder je eigen tapijt hebt geveegd.

Om ergens vanaf te willen, moet je eerst ergens naartoe.

Dan komt er energie vrij, die je eerst nodig had om alles krampachtig onder je tapijt te houden. Dan kom je erachter dat er diamanten onder het tapijt liggen. En dat pijn of ongemak geen vijand is, maar een vriend met een verhaal.

Of dat nu je zere knie is, je lastige schoonmoeder of een probleem met je kind. Daar is wel lef en moed voor nodig. En daar help ik je bij.

bottom of page